HuisSchilderPlan Amsterdam

huisschilderplan amsterdam

De Voordelen van het HuisSchilderPlan Amsterdam

Wij van Wijnands Schilderwerken zijn al jarenlang een betrouwbare partner in het uitvoeren van schilderwerk in Amsterdam. De afgelopen jaren merken wij dat steeds meer VvE’s graag willen over gaan van incidenteel onderhoud naar systematisch onderhoud. Logisch, want een onderhoudsplan in uiteindelijk altijd goedkoper. Wij hebben ons hiervoor geconformeerd aan het HuisSchilderPlan van Sikkens. Het HuisSchilderPlan Amsterdam is een variatie op het HuisSchilderPlan van Sikkens.

Doordat wij het jarenlange ervaring hebben in het schilderwerk in Amsterdam, weten wij dat de huizenmarkt in Amsterdam anders is dan in vele andere delen van Nederland. Vooral daar waar het gaat om gedeeld en gezamenlijk onderhoud binnen VvE’s. Een VvE is immers een bestuur en geen particulier eigenaar die zelfstandig kan beslissen.

Met het HuisSchilderPlan van Sikkens ben je altijd verzekerd van planmatig en perfect onderhoud van je woning. Door planmatig te werken aan onderhoud heb je meer controle over de totale kosten. Het HuisSchilderPlan geeft je VvE daarom zekerheid. Je wooncomplex behoudt zijn waarde en je ontvangt garantie op de kwaliteit van het schilderwerk. Ook zorgt het HuisSchilderPlan Amsterdam voor gemak. Wij als Sikkens Quality Painter nemen je het gehele onderhoud uit handen, waardoor administratie en vergadertijd binnen de VvE drastisch kan worden ingekort. Het voorkomen van groot onderhoud zorgt vervolgens voor de kostenbesparing.

huisschilderplan amsterdam

Wat is het HuisSchilderPlan

Het HuisSchilderPlan Amsterdam is een meerjaren onderhoudsovereenkomst die je, geheel vrijblijvend, met ons aangaat. Op basis van een kennismaking en inspectie van het schilderwerk en de ondergrond, ontvang je van ons een offertevoorstel voor een eerste ‘nul beurt’. Hierbij ontvang je gelijk het meerjaren onderhoudsplan. De VvE ontvangt een garantiecertificaat voor de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk. Door het meerjaren-onderhoudsschema en tussentijdse controle zijn de onderhoudskosten binnen de VvE beheersbaar.

Wij ontzorgen de VvE voor meerdere jaren en geven de garantie van de Sikkens Quality Painter groep. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van het HuisSchilderPlan Amsterdam dan komen wij vrijblijvend tijdens de VvE vergadering hier meer over vertellen.