HuisSchilderPlan

HuisSchilderPlan

Een perfect onderhouden huis

Met het HuisSchilderplan van Sikkens ben je altijd verzekerd van planmatig en perfect onderhoud van je woning. Door planmatig te werken aan onderhoud heb je meer controle over de totale kosten. Het HuisSchilderPlan geeft je daarom zekerheid. Jouw woning of wooncomplex van een VvE behoudt zijn waarde en je ontvangt garantie op de kwaliteit van het schilderwerk. Ook zorgt het HuisSchilderPlan voor gemak. Wij als Sikkens Quality Painter nemen je het gehele onderhoud uit handen. Dit zorgt uiteraard voor meer woongenot. Jouw woning ziet er altijd strak en verzorgd uit en achterstallig en groot onderhoud blijft uit. Dit zorgt voor financieel voordeel. Want het bijhouden van het onderhoud van een woning is uiteindelijk een stuk voordeliger.

Wat is het HuisSchilderPlan

Het HuisSchilderPlan is een meerjarige onderhoudsovereenkomst die je, geheel vrijblijvend, met ons aangaat. Op basis van een kennismaking en inspectie van het schilderwerk en de ondergrond, ontvang je van ons een offertevoorstel voor een eerste ‘nul-beurt’. Hierbij ontvang je gelijk het meerjaren-onderhoudsplan. Met het HuisSchilderPlan van Sikkens zorgen wij voor zekerheid, kwaliteit en kostenbeheersing. Je ontvangt een garantiecertificaat voor de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk. Door het meerjaren-onderhoudsschema en tussentijdse controle zijn de onderhoudskosten beheersbaar. Ons HuisSchilderPlan is volledig flexibel en vrijblijvend. Al het onderhoud dat wij opnemen in ons plan overleggen wij vooraf voor uitvoering. Je zit dus nooit ergens aan vast. Dus geen abonnement of contract. Daarnaast is het HuisSchilderPlan gewoon overdraagbaar.

Omdat geen enkel huis hetzelfde is, wordt elk HuisSchilderPlan op maat gemaakt. Hierbij kijken we naar jouw wensen, de staat van het onderhoud, type ondergrond, weersinvloeden en jouw kleur- en overige wensen.

HuisSchilderPlan

HuisSchilderPlan stap voor stap

Wij ontzorgen je voor meerdere jaren en geven de garantie van de Sikkens Quality Painter groep. Hierbij volgen wij de volgende stappen: wij gaan uit van een kennismaking, een grondige inspectie en adviesgesprek. Op basis hiervan maken wij een offerte voor de eerste beurt, en het meerjaren-onderhoudsplan. Wij voeren de eerste beurt uit en laten ons vakmanschap zien. Daarnaast zetten wij de lijnen uit voor de uitvoer van het onderhoudscontract. Je ontvangt van ons altijd een garantiecertificaat, voor de kwaliteit van de werkzaamheden en de producten, een meterkastkaart, met daarop de gebruikte producten met de kleurnummers, een meerjaren-onderhoudsschema, met de inspecties en eventuele onderhoudsbeurten. Wij houden vervolgens voor jou de planning in de gaten en zorgen dat klein onderhoud op het juiste tijdstip wordt uitgevoerd.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of lees hier nog meer over ons schilderwerk.