Kosten HuisSchilderPlan

Kosten huisschilderplan

Onderhoud

In samenwerking met verfmaker Sikkens, een van onze belangrijkste partners, bieden wij een HuisSchilderPlan aan. In deze blog over de kosten van het HuisSchilderPlan kom je te weten wat de financiële voordelen van dit vrijblijvende plan zijn.

Sommige panden vergen meer onderhoud dan andere, maar uiteindelijk moet iedere woning goed onderhouden worden. Vaak zien mensen pas dat hun pand onderhoud behoeft als het te laat is. Dat is jammer, want hoe erger de staat, hoe hoger de kosten. Dan moeten de kozijnen bijvoorbeeld niet alleen even bijgewerkt te worden, maar helemaal worden vervangen. Op het moment dat je te lang hebt gewacht, ben je dus duurder uit.

HuisSchilderPlan: de voordelen

Om ervoor te zorgen dat de kosten van het onderhoud niet de pan uitrijzen, kan je gebruik maken van ons HuisSchilderPlan. Met dit plan zorg je er niet alleen voor dat het onderhoud goed geregeld is, je zorgt er ook nog eens voor dat de kosten door het HuisSchilderPlan aanmerkelijk lager zullen zijn. Zo zal het onderhoud van je pand met regelmaat uitgevoerd worden en zal je hier geen omkijken meer naar hebben. Dit houdt in dat je er niet een enorme kluif aan hebt als het onderhoud te laat wordt gedaan. Nee, wij pakken het onderhoud voor je aan op regelmatige en gezette tijden. Dit heeft minder impact op je dagelijks leven, want het is minder ingrijpend dan een grote beurt. Hierdoor kunnen opkomende problemen voortijdig opgelost worden.

Kosten huisschilderplan

Kosten HuisSchilderPlan

Het idee van een langdurig plan doet vermoeden dat je eraan vastzit, maar het HuisSchilderPlan dat wij samen met Sikkens hebben opgezet, is geheel vrijblijvend. Wij stellen het plan op in samenspraak met jou en gaan aan het werk volgens dit plan. Mocht het zo zijn dat je, bijvoorbeeld wegens een verhuizing, het plan wilt stopzetten, dan is dit geen enkel probleem. Hierdoor krijg je niet te maken met onvoorziene kosten door het HuisSchilderPlan. Het plan is er, zoals gezegd, enkel op gericht een tijdslijn in te stellen voor het onderhoud van je pand, zodat de problemen zich niet opstapelen en je weet waar je aan toe bent.