Instructiefilm Italian Wax voor Pure & Original

Italian wax gebruiken

Goud: Tijdloos en veelzijdig

Pure & Original breng binnenkort hun nieuwste product, Italian Wax, op de markt. Vanwege het vakmanschap en de kennis die wij als sterapplicateur van Pure & Original met ons meebrengen, zijn wij door hen gevraagd de instructiefilm Italian Wax te maken, zodat je precies ziet hoe deze wax aan te brengen.

Pure & Original en Italian Wax

Pure & Original ken je misschien wel als de fabrikant van zeer goede, verantwoorde mineraalverven. Zij brengen slechts na uitgebreid testen hun nieuwe producten uit, zodat hoge kwaliteit altijd gegarandeerd is. Vaak maken ze gebruik van oude technieken, die ze echter op slimme en eigentijdse manieren weten toe te passen, waardoor hun producten altijd te gebruiken zijn in ieder interieur – of het nou klassiek is of juist heel modern. Hetzelfde geldt voor de Italian Wax, een natuurlijke wax die waterafstotend werkt en, naar gelang hoe je hem oppoets, mat of juist erg glanzend is.

Italian wax gebruiken

Onze samenwerking

Aangezien je tijdens en na het aanbrengen van de wax nog erg veel invloed hebt op het eindresultaat, is het erg belangrijk goed te weten hoe dit product precies werkt. Door onze samenwerking met Pure & Original hebben wij onderling veel contact en weten wij dus precies wat voor specifieke aanpak dit product vraagt. Pure & Original helpt ons graag, zodat de kwaliteit die zij leveren in hun producten volledig tot zijn recht komt.

Doe-het-zelf of expert?

Met onze instructievideo krijg je een goed beeld van hoe je Italian Wax moet gebruiken. Mocht je een klein budget hebben, of voor slechts een zeer kleine klus Italian Wax gebruiken, dan kun je proberen de wax zelf aan te brengen. Hoewel het precisie en geduld vergt, zal een ervaren klusser een degelijk resultaat kunnen leveren als hij/zij de stappen in onze video volgt. Maar voor een écht goed, zeker resultaat zijn toch de technische kennis en het vakmanschap van een expert nodig. Ieder interieur vraagt om een eigen aanpak en een expert weet precies wat hij/zij moet doen om het perfecte resultaat te krijgen.

Deze kennis en vakmanschap kunnen wij bieden en wij willen je dan ook graag helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.