Instructiefilm Pure and Original Marrakech Walls

Betonlook schilderen

Sterapplicateur van Pure & Original

Onlangs hebben we een instructiefilm Marrakech Walls gemaakt waarin we laten zien hoe je het beste dit product van Pure & Original op de muur kan aanbrengen. Als je eens wilt gaan doe-het-zelven, dan is het uiteraard belangrijk om een instructiefilm te bekijken die de belangrijkste stappen van het schilderproces uitlegt. Op deze manier voorkom je een hoop foutjes en krijg je een beter resultaat. Ook zie je precies welke producten je allemaal nodig hebt bij het schilderen van een muur, en dat zijn er een hele hoop! Als je geen ervaren doe-het-zelver bent, of weinig tijd hebt, dan is het uiteraard altijd mogelijk om een professional van brsh in te huren.

 

We hebben deze instructiefilm gemaakt, omdat we sterapplicateur zijn van Pure & Original. Dit houdt in dat we veel ervaring hebben met het werken met producten van dit merk, en dat brsh door Pure & Original wordt aanbevolen. Onze ervaringen met de producten van Pure & Original zijn erg goed – de kwalitatief hoogstaande verf wordt gemaakt op ambachtelijke wijze, en er worden natuurlijke pigmenten voor gebruikt. Dat zie je aan het eindresultaat. brsh vond het leuk om te laten zien hoe wij als schilders met de producten van Pure & Original werken, en we hopen dat we met onze instructiefilm vele doe-het-zelvers enthousiast hebben weten te krijgen voor de producten van Pure & Original.

Betonlook schilderen

Hoe gebruiken wij de producten van Pure & Original?

Hoewel doe-het-zelven natuurlijk een leuke optie is, kost het wel een hoop tijd. Ook kan het resultaat soms wat minder mooi uitpakken dan wanneer een echte ambachtsman de verf heeft aangebracht. Het is voor sommigen misschien een betere optie om een professionele schilder van brsh in te huren om de verf aan te brengen. Wij zorgen er niet alleen voor dat de organisatie en de uitvoering van jouw project volledig uit handen wordt genomen, maar geven ook advies bij het kiezen van de kleur en de materiaalsoorten. We gebruiken de authentieke producten van Pure & Original voor het creëren van een frisse, stadse en moderne look.

Voor meer films van brsh kijk je op ons Youtube kanaal