Italian Wax van Pure & Original

Italian Wax

Finishing touch

Italian Wax is de finishing touch voor decoratieve wandafwerkingen. Het fungeert als extra beschermlaag tegen vocht en vuil en heeft daarnaast ook een esthetische functie. Je kan de was zelf aanbrengen met behulp van de instructiefilm of het werk uit handen geven aan een professionele applicateur.

Samenwerking

Tussen de grote en kleine projecten die wij door de jaren heen hebben aangenomen, zaten ook klussen waarin we veelvuldig gebruik hebben gemaakt van Italian Wax. We zijn ermee vertrouwd geraakt en kunnen er flexibel en snel mee werken. Dit doen we samen met onze collega’s van brsh, zoals je bij de onderstaande instructiefilm kan zien:

Waterafstotend

In het filmpje is als ondergrond Marrakech Walls gebruikt. Maar de transparante Italian Wax kan tevens op andere ondergronden worden toegepast. Zoals bijvoorbeeld op kalk- en krijtverf. Een ander bijkomend voordeel is dat de Italian Wax de desbetreffende muur ook waterafstotend maakt. Hierdoor is het geschikt voor ruimtes waar de luchtvochtigheid hoger is, zoals de badkamer of de keuken. Wilt u toch ook de huiskamer een elegante uitstraling geven, dan is Italian Wax ook hier geen overbodige luxe.

brsh

Onze collega’s van brsh zijn al vaker aan de slag geweest met dit product en staan klaar om advies te verlenen over de mogelijkheden op dit gebied. Door hun samenwerking met verscheidene ster-applicateurs zijn ze goed in staat om elke keer weer een authentieke sfeer te creëren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dat kan overigens ook via ons.