Kleur van de maand: Atria

Kleur van de maand: Atria

Natuurlijke kleuren

Deze betoverende blauwtint met warme groene ondertoon van Pure & Original staat met stip op nummer één deze maand. Deze herfst staat in het teken van warme en verfrissende kleuren en deze trend is toepasbaar in alle seizoenen. Natuurlijke kleuren zijn in trek, omdat ondervonden is dat het je beter en gezonder laat voelen. Vandaar dat deze kleur niet alleen in huis een fijne sfeer creëert, maar ook in kantoorpanden een goed werkklimaat schept.

Tropisch strand

Atria. Met het gebruik van deze kleur waan je je op een tropisch strand met een blauw-groenige zee. Ervaar de rust en het dromerige effect van deze kleur. Voel het zachte briesje door je haar en de zon je tegemoet stralen. Atria is bijvoorbeeld prachtig in combinatie met okergeel, wat zorgt voor een verrassende kleurexplosie die toch rustig en natuurlijk aanvoelt. De zon en de zee. Wat is er nog meer nodig om tot rust te komen? Precies: niks.

Kleur van de maand: Atria

Chique en vernieuwend

Het is tijd voor kleur deze herfst! Weg met de normcore en het veilige en eeuwige zwart-wit. Al zijn dit goede basiskleuren, is kleur nu toch echt terug van weggeweest. Naast okergeel zijn pasteltinten heel mooi in combinatie met deze krachtige kleur. Wil je het iets rustiger houden, dan zijn blauw en grijs een fijne mix. En als je je interieur daarnaast een chique touch wilt geven, dan voeg je er wat gouden elementen aan toe. Dit hoeft niet eens veel te zijn. It’s all about the details…

Betovering

Dat deze kleur een betoverend effect heeft, moge duidelijke zijn. Want is het nou groen of blauw? Misschien is dat wel de aantrekkingskracht van Atria: hij valt niet makkelijk in een hokje te plaatsen en blijft daardoor boeien. In elk licht lijkt het weer anders.

Contact

Wil je ook een betoverende en frisse nieuwe kleur op de muur? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.