Kleur van de maand Elephant Skin

Kleur van de maand Elephant Skin

Tijdloos

An elephant never forgets. Dat is ook het geval bij de kleur van de maand Elephant Skin. Waar je ook van plan bent om deze middentoon grijze verf aan te brengen, overal zorgt zij voor een tijdloze en onvergetelijke ervaring. De industriële look blijkt multi-inzetbaar, waardoor er voor ieder wat wils is. Zowel voor zakelijke als particuliere doeleinden.

De naam: Elephant Skin

Het is niet voor niets dat onze collega’s van Pure & Original een naam zoals deze bedacht hebben. Zij kan veel verduren en heeft een robuuste uitstraling. Hierdoor is de kalk- en krijtverf niet alleen geschikt voor grote kantoorruimtes. Maar kan je ook je badkamer in een nieuwe frisse jas steken. Hoe dan ook ontstaat er een mooie sfeer op de desbetreffende locatie.

Grijs is niet grauw

Integendeel. Elephant Skin zorgt voor alles behalve een somber aanzien en geeft juist een strak gestalte. Bovendien is zij goed te combineren met vele soorten meubilair. Van kloostertafels tot Chesterfields. En voelt zij zich thuis in verschillende situaties, zoals in de dynamiek op traphallen, of in de eenvoud en rust van de slaapkamer. Het bewijst dat de (g)rauwheid van grijs niet het uitgangspunt hoeft te zijn en zij andere kleuren in de ruimte juist beter laat uitkomen.

Kleur van de maand Elephant Skin

Projecten met Elephant Skin

brsh werkt vaker met deze fantastische kleur. In het project ‘Brandbase’ hebben wij laten zien wat het effect is van een dertig meter lange muur met kalkverf in de kleur van deze maand Elephant Skin.

In geuren en kleuren

De heren van brsh werken tot in de fijnste details om de meest indrukwekkende wandafwerkingen te bewerkstelligen. Wie weet is ‘Elephant Skin’ wel de ideale kleur om dit voor elkaar krijgen. Wij staan in ieder geval klaar om advies te geven. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.