Kleur van de maand: Golden Majesty

Kleur van de maand Golden Majesty

Ingetogen goud

De kleur van deze maand is ‘Golden Majesty’ van Pure & Original. Het is onze favoriet deze maand omdat het een echte herfstkleur is, dus het past mooi bij de tijd van het jaar. De dagen worden korter en na de herfst wordt het winter. Nu toont de majestueuze uitstraling van de natuur zich in al haar pracht. Het is een gouden tijd. Als een majesteit verstilt de natuur op een edele manier om uiteindelijk onder een witte mantel de winter door te brengen.

Goud is van alle tijden. Het geeft een chique uitstraling aan het geheel. Goud roept een gevoel van rijkdom op. Maar deze kleur goud is niet van protserig kaliber. Het is een ingetogen goud, een natuurlijke tint. Niet glanzend geel, maar eerder dofbruin. Zo geeft het een natuurlijk en bescheiden, doch hoogstaand allooi.

Kleur van de maand Golden Majesty

Warme uitstraling

Naast de edele kant van deze kleur, geeft ‘Golden Majesty’ ook een heel warm gevoel. De herfst met al zijn mooie donkere kleuren, geeft dit onmiskenbare omhullende gevoel als je in het bos loopt. Haal het herfstbos in huis en voel je geborgen tussen de bladeren. De winter komt sneller dan je misschien lief is, dus houd die warmte vast. Als je deze kleur op de muur aan laat brengen, bent je voorzien van dat warme gevoel. Door het te combineren met stalen of donkere elementen, maakt u het interieur warm en industrieel. Door combinatie met lichtere kleuren, maakt je het geheel wat lichter en geschikt voor alle seizoenen.

Kastanjes

Dit is typisch zo’n kleur die voelt als de vondst van een kastanje in het bos. Een majestueus gevoel om als kind te hebben, maar dan voor volwassenen. Want met deze verf haal je een waardevolle schat in huis en je hoeft hem niet eens te zoeken. Neem gerust contact met ons op als je deze kleur graag in huis wilt halen, of als je nog vragen hebt.