Kleur van de maand: Steel Blue

steel blue kleur van de maand

Steel Blue

In een andere blogpost beschreven wij al Golden Majesty, één van de kleuren uit de herfst- en wintercollectie van Pure & Original. In de afgelopen dagen is het herfstweer pas goed aangebroken en het is dan ook een goed moment om een andere kleur uit die exclusieve collectie aan het voetlicht te brengen: Steel Blue.

De industriële look

In veel steden zien wij de ene na de andere gave plek omhoog schieten: een café in een oude loods, een bibliotheek en bioscoop in een tramremise of een winkel in een oude fabriek. Al deze plekken hebben van nature een robuuste en strakke aankleding die ze een industriële look geeft. Met een kleur als Steel Blue haal je deze look in huis. Deze donkere kleur blauw is perfect voor een muur waar veel licht op valt en die je desondanks een diepe uitstraling wilt geven.

Kleur van de maand: Steel Blue

 

Combineren met Steel Blue

Je kunt Steel Blue zeer goed combineren met andere industriële kleuren van Pure & Original. Wat te denken van het matzilveren Silverplate –  een verrassende kleur die je niet vaak tegenkomt – of Evening Shadow, waarover je hier meer kunt lezen. Juist door de muren van jouw vertrek zakelijk te houden, kun je in de verdere inrichting creatiever te werk gaan. Als je immers zowel het meubilair, de planten, de vloer én de muren een bonte uitstraling geeft, wordt dat snel te veel. Met een strakke kamer als canvas heb je je handen vrij om in de verdere inrichting verrassende keuzes te maken.

Ons advies

Steel Blue is een kleur die ook wat ons betreft perfect past in dit seizoen, maar je wilt natuurlijk niet dat jouw huis een sombere uitstraling heeft. Het is daarom van belang om na te denken over het hele interieur en dit op elkaar af te stemmen. In een donker hoekje is deze kleur misschien niet zo geschikt, maar met een goede belichting kan Steel Blue nu nét de kleur zijn die je zocht. Wij zijn je dan ook graag van dienst als je vragen hebt over wat jouw huis nodig heeft. Neem gerust contact met ons op.