Kleurenboek van Pure and Original

Pure & Original kleurenboek

Keuze

Na zeven jaar tegen dezelfde witte muur aan te hebben gekeken, is het tijd voor een nieuwe kleur in huis. In de verfwinkel zijn alle mogelijke verfkleuren te vinden. Maar je wilt toch weten hoe dit er in het echt uitziet? Met het nieuwe kleurenboek van Pure & Original krijg je handgeschilderde voorbeelden te zien en persoonlijk advies van de professionals van brsh. Waarom is het belangrijk een goede keuze te maken op het gebied van verf? Waarom is het nieuwe kleurenboek van Pure & Original zo handig?

Een verfkleur kan de uitstraling van je woonruimte maken of breken. Een donkere kleur kan je kamer een warm en intiem gevoel geven terwijl een lichte kleur je woonruimte nog groter en breder kan laten lijken. Iedere woonruimte vraagt om een specifieke kleur die ook nog eens bij jouw smaak aansluit. Om een goede keuze te maken op het gebied van verfkleur en het type verf is het van belang een duidelijk beeld te hebben. In iedere ruimte kan een verfkleur en type verf een ander gevoel afgeven. Met het nieuwe kleurenboek van Pure & Original krijg je een duidelijk beeld van iedere verfsoort, de uitstraling en even belangrijk: de toepassing.

Pure & Original kleurenboek

Kleurenboek van Pure & Original

Met het nieuwe kleurenboek van Pure & Original zijn al deze aspecten van de verf te zien. Met dit overzichtelijke boek kan je alle handgeschilderde voorbeelden makkelijk vinden en krijg je een duidelijk beeld van de verfsoorten die brsh te bieden heeft samen met het brede scala aan kleuren van Pure & Original. Bij de verf van Pure & Original, die bestaat uit de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten, is het van belang eerst een duidelijk voorbeeld te hebben. Dit natuurlijke product past zich aan iedere ruimte aan en geeft een unieke uitstraling.

Contact

Wil je zeker zijn van de juiste keuze van je verfkleur? Vraag dan om advies bij onze professionals.