Vloerverf van Pure and Original

Pure & Original vloerverf

Vloerverf

Vloerverf is een product dat op verschillende ondergronden kan worden gebruikt. Het is niet alleen zeer goed voor het onderhoud van de diverse ondergronden, het geeft de vloer ook een compleet nieuwe look. Een houten vloer die met witte vloerverf is bewerkt, straalt rust uit, en oogt klassiek. Bovendien combineert een rustige vloer goed met een groot aantal verschillende interieurstijlen. In monumentale en oude huizen sluit een geschilderde houten vloer prachtig aan bij de ruimte. In moderne panden kan men kiezen voor een geschilderde betonnen vloer, die een industrieel tintje geeft aan een ruimte. De vloerverf is ook erg mooi in combinatie met een van onze andere afwerkingen.

Praktisch en veelzijdig

Vloeren zijn over het algemeen meer aan slijtage onderhevig dan muren en plafonds. Er wordt over gelopen en gerend, er worden meubels over verschoven en kinderen bouwen er kastelen op. Om een vloer op de lange termijn mooi te houden, is een goede verzorging belangrijk. Een gladde vloer, die van beton, hout of kunststof is, kan wel wat extra bescherming gebruiken. Ook andere delen van de vloer in huis, zoals de trap, zijn plekken die zonder vloerverf makkelijk slijten. De vloerverf van Pure & Original, Floor Paint, is een kant en klare, zeer slijtvaste vloerverf met een hoge hechtingskracht. De verf is toepasbaar op hout en beton, maar kan ook voor bijvoorbeeld trappen en keukenkastjes worden gebruikt.

Pure & Original vloerverf

Kleuren

Een witte houten vloer kan natuurlijk veel rust geven in een huis, maar het is ook spannend om eens voor een kleurrijke vloer te kiezen. Pure & Original Floor Paint is verkrijgbaar in meer dan honderd verschillende kleuren, waaronder zeer neutrale kleuren en ook hele uitgesproken. Er zijn verschillende soorten gebroken witten, die een prachtige, rustieke uitstraling aan een ruimte geven. Ook zijn er seizoensgebonden kleuren, zoals het winterse Steel Blue en het herfstachtige Aubergine. Voor een overzicht van alle beschikbare kleuren kunt u hier klikken. Houdt er wel rekening mee dat de kleuren er op je beeldscherm erg anders uit kunnen zien dan in het echt. Het is dus raadzaam om voor een realistisch beeld een kleurenkaart aan te vragen.

Advies

Voor advies over vloerverf en kleurgebruik kan je contact met ons opnemen.