Ramen vervangen door kantel-kiepramen

kantel kiepramen

Kantel-kiepramen

Zijn je ramen aan vervanging toe? Dan zijn kantel-kiepramen (ook wel draai-kiepramen) een goede optie om over na te denken. Deze ramen draaien naar binnen en kunnen ook kantelen, wat handig is voor ventilatie en schoonmaken. Daarnaast hebben ze een nette uitstraling vanwege de verdekte montage van alle beslagonderdelen.

Isolatie

Een van de hoofdredenen van het kiezen voor kantel-kiepramen is de goede isolatie. Ze zorgen voor hoge geluids- en warmte-isolatie. Uiteraard hebben ze dubbel glas.

Veilig

De valstand van het raam is voordelig tegen inbraak. Zo kan het raam open gezet worden voor ventilatie, maar kan hij niet opengemaakt worden vanaf de buitenkant. Daarvoor moet hij eerst weer dichtgedaan worden vanaf de binnenkant, waarna het raam met de draaikruk in de verticale draaistand geopend kan worden. Bovendien kan er gekozen worden voor een draaikruk met een slot erop, zodat het raam extra veilig is.

kantel kiepramen

Handig in gebruik

Deze ramen zijn uiterst gebruiksvriendelijk, omdat ze zo makkelijk zijn in het gebruik. Zo zijn ze heel goed schoon te maken omdat ze naar binnen draaien. De binnen- en buitenkant van het raam zijn daarom beide vanuit de binnenkant te wassen. Een ander voordeel is dat draai-kiepramen niet inwateren en dat ze niet zullen gaan klemmen.

Kantel-kiepramen worden vaak toegepast in dakkapellen, keukenkozijnen, toiletkozijnen en badkamerkozijnen. De reden hiervoor is dat er in deze ruimten vaak extra geventileerd moet worden. Maar ook in andere vertrekken zijn deze ramen altijd aan te bevelen vanwege de goede isolatie, het makkelijke gebruik, het minimale onderhoud, de nette uitstraling en de veiligheid. Alle maten zijn leverbaar en ook is er keuze uit verschillende glassoorten.

Contact

Denk je nu ‘zo’n raam wil ik wel graag hebben,’ dan kan je die bij ons bestellen. Wij zorgen dat hij geplaatst wordt. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Want wij verzorgen naast schilderwerk ook allerhande deel- en geheel-vervangingswerkzaamheden. Kijk voor meer informatie daarover op onze pagina.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte vul je het formulier in. Ook kan je bellen met ons op 020 – 78 56 770