Timmerwerk Amsterdam

Is het houtwerk van uw huis aan vervanging of modernisering toe? Wijnands schilderwerken te Amsterdam kan een totale renovatie van het houtwerk van uw huis verzorgen. Denk aan het vervangen van schuiframen in kantelkiepramen of het op volledig authentieke wijze namaken van oude deuren. Zo kan uw pand compleet vernieuwd worden zonder dat de charme van de traditionele elementen verloren gaat.

Nieuwe kozijnen in authentieke stijl

Zoekt u een schildersbedrijf in Amsterdam dat naast schilderwerk ook renovaties kan doen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wijnands Schilderwerken kan ervoor zorgen dat het houtwerk van uw pand helemaal vernieuwd wordt, maar in de oorspronkelijke stijl blijft. Door de samenwerking met een volledig computergestuurde timmerfabriek kan de schoonheid van vroeger heel precies nagemaakt worden. Zo blijft een authentieke stijl gewaarborgd.

Kwaliteit van het timmerwerk staat voorop

Omdat wij streven naar perfectie, kunt u bij ons rekenen op een uitstekende kwaliteit. Onze schilders en timmerlieden hebben jarenlang ervaring en vinden het belangrijk om een mooi en strak eindresultaat af te leveren. De in de fabriek gemaakte houten onderdelen worden dan ook geplaatst door echte vakmensen met oog voor detail. Of uw huis nou oud of nieuw is, wij zullen altijd werk leveren in de stijl die bij uw huis past.

Specialiteiten

Door onze ervaring met oude panden, zoals grachtenpanden en jaren dertig woningen, zijn wij gespecialiseerd in renovaties in oude stijl. Zo kunnen wij nieuw houtwerk plaatsen zonder dat opvalt dat het nieuw geplaatst is. Alsof het altijd al zo is geweest, maar nog steeds in perfecte staat verkeert. Voorbeelden van zulke renovaties zijn:

  • Stolpdeuren en stolpramen
  • Kantelkiepramen plaatsen
  • Balustrades vervangen
  • Van enkel naar dubbel glas
  • Glas in lood behouden in nieuwe kozijnen

Soms is het volledig vervangen van zeer slechte delen niet nodig en voorziet reparatie door middel van deelvervanging.

Service

Door ons streven naar een hoogwaardig eindresultaat, staan wij ook voor een gedegen service tijdens het project en bij de afronding ervan. Voor vragen of advies staan de voorman van het project en het kantoor altijd voor u klaar.

Garantie

De garantieperiode wisselt per onderdeel en is in elk geval meerjarig. Maar in principe zal het nieuwe houtwerk levenslang meegaan mits het schilderwerk goed bijgehouden wordt, omdat het van duurzame en sterke houtsoorten vervaardigd wordt. Bij ons krijgt u maar liefst vijf jaar garantie op schilderwerk.

10 8,8 219