Intensieve samenwerking Perfect Steigerbouw

samenwerking perfect steigerbouw

Intensieve samenwerking Perfect Steigerbouw

Wijnands Schilderwerken en PSB-Steigers gaan een intensieve samenwerking met elkaar aan. Na het succesvol voltooien van enkele projecten is de basis gelegd voor het gezamenlijk realiseren van mooie projecten in de toekomst. Door de samenwerking met PSB zijn wij onder andere in staat om grote projecten, waarbij gevelsteigers een ‘must’ zijn, in relatief korte tijd te voltooien.

Wijnands staat garant voor professionaliteit en vakwerk. Daarnaast is het voor ons van groot belang dat er adequaat gewerkt kan worden volgens de gemaakte afspraken met de klant. Omdat het plaatsen van steigers aan allerlei regels is gebonden wilden we graag een intensieve samenwerking aangaan met één partij. Door de perfecte samenwerking in het verleden en dezelfde manier van ondernemen was de samenwerking met Perfect Steigerbouw al snel de logische stap.

samenwerking perfect steigerbouw

PSB-Steigers: de perfecte oplossing voor steigerbouw

PSB-Steigers is het beste te omschrijven als een zeer professioneel en flexibel bedrijf gespecialiseerd in het verhuren en monteren van systeemsteigers, gevelsteigers en rolsteigers. Met een team van ervaren monteurs, allemaal in bezit van het VCA-certificaat, staat PSB-Steigers iedere dag klaar om hoogwaardige steigers te leveren. Maatwerk is voor PSB-Steigers eerder regel dan uitzondering. Daarmee zijn zij in staat om voor elke opdracht de gewenste oplossing te leveren.