Schilderen bij lage temperaturen

schilderen bij lage temperaturen

Problemen met schilderen bij lage temperaturen

Schilderen bij een lage temperatuur hoeft helemaal niet nadelig te zijn. Met de lage tarieven van de winterschilder is het misschien zelfs voordeliger.

In het algemeen is verf niet geschikt om te gebruiken bij lagere temperaturen. Net als bij een te hoge luchtvochtigheid zal reguliere verf dan te lang nat blijven. Gelukkig hoeft het schilderproject dankzij de winterschilder en een speciale verfsoort niet stil komen te liggen.

Winterschilder

Onze winterschilders werken tussen 1 december en 15 maart. Omdat dit voor schilders vaak een rustige periode is kunnen wij aantrekkelijke kortingen aanbieden. De kortingen kunnen oplopen tot 15%. Daarnaast heeft de winterschilder vanwege het laagseizoen een flexibele agenda. Door de speciale verf kunnen zij tot 0 graden Celsius blijven schilderen. Uw schilderwerk valt daarnaast altijd onder het gunstige btw-tarief van 9%

schilderen-bij-lage-temperaturen

Rubbol Express verf

Wij gebruiken de speciale verfsoorten van Sikkens die goed tegen lage temperaturen kunnen. De Rubbol Express high gloss van Sikkens maakt het mogelijk om bij lage temperaturen gewoon door te schilderen. De verf droogt snel, heeft een uitstekende dekking, en is geschikt vanaf het vriespunt. De verf wordt voornamelijk in de herfst, winter en vroeg in de ochtend gebruikt, als door de lage temperatuur de reguliere verfsoorten niet meer drogen.

Meer informatie

Bent je benieuwd wat dit winterschildertarief voor jou zou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! U ontvangt binnen 48 uur een antwoord op de offerteaanvraag.