Schilderwerk voor VvE

Schilderwerk voor VVE

Totaalonderhoud en schilderwerk voor VvE's

Veel mensen in Amsterdam wonen in een appartementencomplex. Deze moet eens in de zoveel tijd grondig onder handen worden genomen. Omdat alle eigenaren van de appartementen gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor hun complex, bestaan er verenigingen van eigenaren, of VvE’s. Een dergelijke vereniging kan dan gezamenlijk onderhoudswerk laten verrichten. Dit wordt vaak gedaan middels een meerjarenplan. Zo worden kosten bespaard, zonder dat de kwaliteit daarbij in het geding komt. Ook wij van Wijnands Schilderwerken dragen hier al jaren graag aan bij met ons totaalonderhoud en schilderwerk voor VvE’s. Hieronder leggen we kort uit wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen.

Wijnands Schilderwerken

Wij zijn al geruime tijd een partner van vele VvE’s, waardoor wij als geen ander weten wat er komt kijken bij een onderhoudsbeurt. Door het brede scala van opdrachtgevers hebben onze vaklieden jarenlange ervaring met ieder denkbaar pand. Hierdoor kunnen ze snel en vaardig aan de slag en hebben ze voor ieder eventueel obstakel wel een oplossing. Net als bij onze andere projecten, is het bij ons altijd duidelijk wat er gedaan zal worden en welke kosten dat met zich meebrengt. Hierin zijn wij een betrouwbare en erkende partner.

Schilderwerk voor VVE

Sikkens Quality Painter

Wij werken al jaren samen met de verfmaker Sikkens, die in 1792 is opgericht en reeds een onderdeel van de AkzoNobel-groep is. Door hun jarenlange ervaring staan zij garant voor kwaliteit: hun producten gaan zeer lang mee en blijven er prachtig uit zien. Onze schilders kennen de producten van Sikkens van binnen en van buiten, het is immers zonde om een goed product op onnauwkeurige wijze aan te brengen. Door deze ervaring, alsook onze betrouwbaarheid en ons ondernemerschap zijn wij verkozen tot Sikkens Quality Painter. Dat is iets waar wij erg trots op zijn. Hierdoor profiteren wij van de innovatie en het onderzoek van Sikkens. Daarnaast kunnen wij zo gebruik maken van de modernste producten voor ons schilderwerk voor VvE’s.

Door deze ervaring zijn wij de ideale partner voor jouw VvE. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.