Schilderwerk VvE

Schilderwerk vve

Waarom Schilderwerk vve?

Onderhoud van vastgoed is belangrijk voor de uitstraling, het leefcomfort en de waarde van het vastgoed. Daarbij is het onderhoud op het gebied van schilderwerk VvE van groot belang en dit vergt een planmatige aanpak. Een vaste partner en een meerjarenplan draagt tevens bij aan kostenbeheersing. Waarom is professioneel schilderwerk zo belangrijk is voor een VvE? Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van VvE schilderwerk aan een professionele schilder?

Een van de belangrijkste zaken in het onderhoudsplan van een VvE is het schilderwerk zowel binnen als buiten. Bij het verkopen van een woning kan een gebladderd plafond of scheuren bij de entree een koper afschrikken. Hoe mooi het balkon op het zuiden ook ligt en het uitzicht over de Amstel ook is… Een goed onderhouden gevel, entree of balkon kan de uitstraling van een woning maken of breken.schilderwerk vve

Een goed onderhouden woning is niet alleen bepalend voor de uitstraling van de woning zelf maar ook voor de uitstraling van een buurt of wijk. Gebladderde kozijnen en onverzorgde entrees lijken onbelangrijke zaken voor het wooncomfort. Echter, als al deze kleine punten niet goed worden onderhouden, tellen kleine dingen bij elkaar op en kan het veel invloed hebben op de sfeer in een straat en uiteindelijk op een hele wijk.

 

Voordelen?

Voor het onderhouden van entrees en trappenhuizen is meer nodig dan professioneel schilderwerk. Het appartementencomplex  moet aan de buitenkant een geheel vormen en vanbinnen voldoen aan de wensen van de verschillende bewoners en leden van de VvE.  Zo’n klus vraagt om ervaring, professionaliteit, flexibiliteit en deskundigheid. Wijnands schilderwerken voldoet aan al deze eisen.

Geef deze klus uit handen aan een schildersbedrijf dat werkt met de beste schilderapparatuur dat een duidelijk en overzichtelijk meerjarenplan opzet. Zodat je als VvE duidelijke eisen op kan stellen en naar dit belangrijke onderdeel niet meer om hoeft te kijken.

Offerte of meer informatie

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie vul je het formulier in. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.