Sterapplicateur van Pure and Original

Pure & Original sterapplicateur

Onze samenwerking

Met gepaste trots presenteren wij onze samenwerking met Pure & Original. Wijnands Schilderwerken is sterapplicateur van Pure & Original, wat inhoudt dat wij gespecialiseerd zijn in het werken met de producten van dit merk. Sterapplicateur wordt je niet zomaar: de afgelopen tijd zijn we veel met Pure & Original in gesprek geweest om een intensieve samenwerking op te zetten.

Waarom heeft Pure & Original ons geselecteerd als sterapplicateur?

De afgelopen jaren hebben wij vaak samengewerkt met de mensen van Pure & Original. Hierdoor hebben we ruime ervaring opgedaan met het werken met materialen van Pure & Original – onze diverse projecten zijn hier het resultaat van. Dankzij ons bewezen vakmanschap, gevoel voor materiaal- en kleurgebruik én onze technische kennis kunnen wij de unieke sfeer van Pure & Original goed vertalen naar jouw project.

Pure & Original sterapplicateur

Wat doen wij als sterapplicateur?

Wij combineren onze passie voor natuurlijke materialen met vakmanschap, en zetten een eigentijdse en stadse sfeer neer. Voorop staat voor ons het meedenken met de klant: we geven graag vakkundig advies bij kleur –en materiaalkeuze. Over de uitvoering van het project hoef je je geen zorgen te maken: wij nemen je de organisatie volledig uit handen en gaan pas weer weg als je tevreden bent met het eindresultaat. We werken met producten als krijtverf en kalkverf en zijn bedreven in het neerzetten van een moderne, industriële look. Onze kennis van de laatste trends en kleuren brengen we graag in de praktijk!

Ben je al enthousiast?

Wij helpen je graag bij de realisatie van je eigen projecten. Je kunt een afspraak met ons maken via deze website, of telefonisch informatie inwinnen. Ook kun je op deze website terecht voor meer inspiratie en uiteraard een selectie van voorbeeldprojecten. Als je je wilt laten inspireren door de producten van Pure & Original, maar niet zelf aan de slag wilt, dat ben je bij ons aan het juiste adres!