Wijnands samenwerking met brsh

Wijnands' Samenwerking met Brsh

Wijnands' Samenwerking met brsh

Wijnands’ samenwerking met brsh is van start gegaan. Wijnands Schilderwerken en brsh zullen de handen ineen slaan en een bijzondere samenwerking aangaan. Met deze samenwerking kunnen de klanten van Wijnands Schilderwerken de prachtige wandafwerkingen van brsh aanvragen. We hopen met deze samenwerking onze klanten een nog groter assortiment aan verschillende producten aan te kunnen bieden.

Brsh creëert de mooiste en meest prachtige wandafwerkingen die je je voor kan stellen. Er wordt veel gewerkt met betonlook creaties, Marrakech Walls, kalkverf en krijtverven. Door de ervaring van de applicateurs van brsh kunnen geheel robuuste sferen worden gecreëerd. Brsh is trotse partner van het topverfmerk Pure & Original. De afgelopen jaren hebben de applicateurs van brsh intensief samengewerkt met de mensen van Pure & Original. Hierdoor is de kennis rond de producten van Pure & Original hoog en weten ze de unieke sfeer van Pure & Original te vertalen naar jouw project. Wij zijn ontzettend enthousiast om samen te werken met een bedrijf dat net zo’n passie heeft voor professioneel schilderwerk als wij. We hebben hoge verwachtingen van het aanbieden van de brsh wandafwerkingen bij onze klanten van Wijnands Schilderwerken.

Wijnands' Samenwerking met Brsh

Pure & Original bij Wijnands' Schilderwerken

Het topverfmerk Pure & Original dat garant staat voor een duurzaam en natuurlijk assortiment aan producten is de perfecte match met de klanten van Wijnands Schilderwerken. Daarnaast denkt brsh altijd met ons mee en kunnen wij je op de hoogte houden van de nieuwste technieken. Hierdoor hebben wij een breed scala aan mogelijkheden en ben je als klant niet beperkt tot slechts een paar keuzes aan wandafwerkingen.

Het imago en de producten van brsh sluiten perfect aan bij de klanten en het imago van Wijnands Schilderwerken. Daarom zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Via onze website houden wij je op de hoogte.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte vult je het formulier in. Ook kan je bellen met ons op 020 – 78 56 770