Wijnands Schilderwerken wordt Sikkens Quality Painter

Sikkens Quality Painter

Kwaliteit en planning

Wijnands Schilderwerken mag zich nu Sikkens Quality Painter noemen.

Optimaal schilderwerk is een kwestie van kwaliteit en planning. Om de kwaliteit te kunnen garanderen is een combinatie van de topkwaliteit verf van Sikkens, aangebracht door de vakbekwame schilder met de juiste instelling en bewezen ervaring een vereiste. Door duidelijke en open afspraken en een goede planning komen wij tot de beste resultaten. Een dergelijke, betrouwbare vakschilder wordt door Sikkens met zorg geselecteerd en mag zich dan Sikkens Quality Painter noemen. Sikkens Quality Painters worden beoordeeld op vakkennis, bekwaamheid, ondernemerschap, ervaring en omgang met klanten. Ook worden zij constant op de hoogte gehouden van de nieuwste producten en beste technieken. Deze ondersteuning door Sikkens geeft de schilder het vertrouwen dat elke klus tot een goed eindresultaat komt.

Samenwerking met Sikkens

Door deze samenwerking met Sikkens kunnen wij jou schilderwerk nog beter onderhouden en is de kwaliteit van het schilderwerk gegarandeerd. Door een steekproefmethode controleert Sikkens de kwaliteit van de schilders. Op deze manier staan Sikkens en ook de schilder zelf in voor de beste kwaliteit en service. Ook staan wij voor open en duidelijke advisering en een daarbij horende transparante prijsstelling. Met Sikkens Quality Painters haal je altijd de meest betrouwbare schilder in huis. Alle zorgen omtrent het onderhoud van jou huis worden je zo uit handen genomen.

Kwaliteitsverven voor optimale duurzaamheid

De Sikkens Quality Painter werkt met de kwaliteitsverven van Sikkens. Topproducten van een van de grootste verfproducenten van de wereld. Daar kan je op vertrouwen. De ontwikkeling van nieuwe verfproducten is bij Sikkens een voortdurend proces. Zo zijn er nieuwe Sikkens producten waarmee in de winter buiten geschilderd kan worden met behoud van een kwalitatief goed eindresultaat. Een goede kwaliteit van het schilderwerk is belangrijk voor een lange levensduur waardoor je in de toekomst dus minder kosten zal hebben. Verzeker jezelf van die kwaliteit en duurzaamheid en kies voor de Sikkens Quality Painter.

In Nederland zijn er slechts 200 topschilders die zich Sikkens Quality Painter mogen noemen.

Wijnands Schilderwerken wordt Sikkens Quality Painter

De voordelen van de Sikkens Quality Painter.

  • De beste schilder in de buurt
  • Topkwaliteit verf van Sikkens
  • Garantie op je schilderwerk
  • Bewezen vakmanschap
  • Betrouwbare partner in onderhoud
  • Heldere prijsafspraken
  • Deskundig product- en systeemadvies

Offerte of meer informatie

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie vul je het formulier in. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met je op.