Timmerwerk

Glaszetten Amsterdam

Op zoek naar een vakkundige glaszetter in Amsterdam? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Ons specialisme reikt namelijk veel verder dan enkel traditioneel schilderwerk. Met passie voor de historische grachtenpanden, moderniseren wij met een volledig behoud van authenticiteit. We vervangen onderdelen in oude stijl zonder dat het opvalt dat dat nieuw geplaatst is. Ons vakwerk combineren we met uitstekende service en heldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus.

Glaszetten en totaalonderhoud

Als schildersbedrijf in Amsterdam hebben we een grote passie voor de stad. Haar rijke historie, markante uitstraling en spraakmakende karakter. Deze passie heeft uitgemond in een fervent specialisme van volledige renovatie van historische panden. Met zo’n monumentenstad als inspirerende werktuin – en een bulk ervaring – leveren onze glaszetters de allerbeste kwaliteit. Wij ontzorgen jou volledig, met ons aanbod van totaalonderhoud. Van houtrotreparatie tot het zetten van nieuw glas. Met genoegen staan we tot je tot dienst. Vraag vrijblijvend een offerte aan, want we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Gespecialiseerd in glaszetten

Bij Wijnands snappen we de waarde van authenticiteit. En waarom die waarde behouden moet blijven. Daarom moderniseren wij zonder dat de charme van de traditionele elementen verloren gaat. We hebben alle expertise in huis om glas te zetten in de authentieke stijl van jouw huis. Denk aan:

 • Glas en lood restauratie en behoud
 • Vervangen van enkel glas door dubbelglas
 • Het plaatsen van ventilatieroosters
 • Vervangen van dubbelglas
 • Plaatsen van monumenenglas

Laat je hieronder overtuigen door recente projecten van onze glaszetters in en rondom Amsterdam.

Dubbelglas plaatsen

Wij staan dus voor restauraties waarbij alle authentieke elementen behouden blijven. Maar als het even kan, moet de renovatie wel meer leefgemak opleveren. Het plaatsen van dubbelglas heeft veel voordelen. Je huis is beter geïsoleerd (en dus beter bestand tegen temperatuurswisselingen), en tocht is verleden tijd. Interessant voor je energierekening. Bovendien zijn ramen van dubbelglas een stuk steviger dan enkelglas. Een bijkomend voordeel van dubbelglas is dat het geluid buiten houdt. En laten we wel zijn, een oase van rust is best fijn in nooit slapend Amsterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan.

Hoe wij werken

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. De ervaren service is, in ons optiek, onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van het geleverde werk. Wat wij onder service verstaan? Heldere communicatie, transparantie en de tijd nemen. Tijd voor jou en voor de klus. Bovendien nemen we de tijd om de klus uitvoerig met je te bespreken. Op voorhand. In gewoon heldere taal. Een eerlijk en inzichtelijk verhaal. De voorman op het project ondersteunt je op alle mogelijke manieren bij vragen. En wij ook, maar dan vanuit kantoor. Gedurende de gehele klus zijn wij jouw aanspreekpunt en houden we zicht op het werk. Korte lijnen. Wel zo prettig, vinden wij.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770