Loodgieter

Loodgieter Amsterdam

Op zoek naar een vakkundige loodgieter in Amsterdam? Ook voor loodgieterswerk ben je bij ons aan het goede adres. Ons specialisme gaat veel verder dan enkel traditioneel schilderwerk. Met onze passie voor de volledige renovatie van oude Amsterdamse grachtenpanden bieden we ook loodgieterswerkzaamheden aan. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het binnen- en buitenwerk van grachtenpanden, maar werken ook met nieuwbouw. Met uitstekende service, uitgebreide garantievoorwaarden en kraakheldere communicatie staan we voor je klaar in Amsterdam.

Loodgieters werkzaamheden

Het vakkundig repareren, restaureren en in ere herstellen van (oude) Amsterdamse panden – dat is onze specialiteit. Van de allernieuwste woningen tot aan de oude grachtenpanden en karakteristieke herenhuizen. We verzorgen graag het totale onderhoud van jouw pand. Daarom staan we met een breed dienstenpalet, waaronder loodgieterswerkzaamheden, graag tot jouw dienst. Onze loodgieters zijn inzetbaar voor al het loodgieterswerk aan jouw woning. Zowel binnen als buiten.

Loodgieterswerk buiten

Onze vakbekwame loodgieters en dakdekkers kunnen al het loodgieterswerk buiten verzorgen. Van regenpijpen en hemelwaterafvoeren tot zink- en loodwerk. Een team vol fanatieke vaklui staat voor je klaar. Ze nemen de tijd voor jou en jouw klus. En om die met je te bespreken. Gewoon, in heldere taal. Helder en transparant. Net zoals dat onze offertes dat zijn, welke je overigens vrijblijvend kunt aanvragen.

Loodwerk Amsterdam

Loodwerk zien we vaak bij terug bij monumentale panden in Amsterdam. Loden bekleding van gevels, daken en schoorstenen geeft een mooie, authentieke uitstraling. Belangrijk om die authenticiteit te behouden. Lood is een duurzaam materiaal en kan tientallen jaren mee gaan. Disclaimer: periodiek onderhoud blijft noodzakelijk.

Loodwerk is maatwerk. Elk gebouw is anders. Daarom is vakkundige montage nodig. Met onze jarenlange ervaring in het loodwerk van Amsterdamse grachtenpanden en nieuwbouw, hebben we een groot netwerk aan specialisten opgebouwd. Wij werken met professionals. Vakmensen met oog voor detail. Onze loodgieters bieden het beste loodwerk en leveren altijd kwaliteitswerk. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Hemelwaterafvoer

De afvoer van het hemelwater is essentieel voor de onderhoud van je woning. Je voorkomt stilstaand water op het dak (funest voor hygiëne en kwaliteit van regenwater) en zelfs eventuele waterschade. Daarom behoort het regelen van het hemelwaterafvoer tot onze loodgieterswerkzaamheden.

Er zijn verschillende stijlen hemelwaterafvoer en regenwatersystemen van verschillende materialen. De hemelwaterafvoerpijp (regenpijn) is in de nieuwbouw vaak van PVC. Op monumentale Amsterdamse panden zien we traditioneel gezien eerder zinken hemelwaterafvoersystemen. Deze zinken buizen en hulpstukken passen beter bij de uitstraling van de karakteristieke grachtenpanden. Weten wat het best past bij jouw woning? We praten je graag bij. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Loodgieterswerk binnen

Onze loodgieters verzorgen al jaren het loodgieterswerk in Amsterdamse panden. Ze staan je graag ten dienste. Met een bulk ervaring en zeer specialistische kennis vanuit uiteenlopende projecten. Van nieuwbouw tot verbouw en van reparatie tot renovatie. Denk hierbij aan de installatie van ketels, het aanleggen vernieuwen van centrale verwarmingssystemen en het vervangen van radiatoren.

Hoe wij werken

Bij ons is service onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van het loodgieterswerk. Heldere communicatie vinden we dan ook heel belangrijk. Voor, tijdens en na het project. En we nemen de tijd om een klus met je door te nemen. Hierin nemen we ons vakkundige advies graag mee. Bijvoorbeeld over welke constructie bij jouw woning past (en welke juist niet). De voorman op het project ondersteunt je op alle mogelijke manieren bij vragen. En wij ook, vanuit kantoor. Gedurende de gehele klus zijn wij jouw aanspreekpunt en houden we zicht op het werk. Korte lijnen en een eerlijk en inzichtelijk verhaal. Wel zo prettig.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770