Voegwerk

Voegwerk in Amsterdam

Je zoekt een bedrijf in Amsterdam voor het voegwerk van jouw pand? Zoek dan niet verder. Ons hart ligt bij de prachtige Amsterdamse grachtenpanden en hun karakteristieke gevels met intrigerend voegwerk. Als toonaangevend schildersbedrijf weten we als geen ander wat de waarde is van die karakteristieke uitstraling. En ook hoe die waarde vakkundig behouden moet blijven. Met uitstekende service, uitgebreide garantievoorwaarden en kraakheldere communicatie staan we voor je klaar.

Voegwerk aan Amsterdamse panden

Als je kijkt naar de prachtige grachtenpanden zie je Amsterdam op haar mooist. De historie, de uitstraling, de pracht van de stad. Alle grachtenpanden ontlenen deze uitstraling aan hun karakteristieke gevels met dito voegwerk. Als schildersbedrijf in Amsterdam met een passie voor deze stad, is het herstellen van voegwerk onherroepelijk verbonden aan ons vak. Een pand van waarde verdient nou eenmaal een nette voeg. Met genoegen staan we tot jouw dienst. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Want we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Het voegwerk in Amsterdam is een vak apart. Maar wij houden van dat vak. Daarom bieden we een breed palet van vakkundige voegwerk services aan. Om gebouwen zo goed mogelijk te onderhouden en te beschermen op duurzame wijze. Onze diensten variƫren van voegwerk restauratie tot en met gevelreiniging en -impregnatie. Laat je hieronder overtuigen door voltooide voegwerkprojecten in en rondom Amsterdam.

Voegwerk door vakmensen

Voegwerk doen we niet alleen heel deskundig, maar ook nog eens duurzaam. Want Wijnands staat voor duurzame kwaliteit. Met ons voegwerk brengen we een pand terug in de origineel lijkende staat. Maar dan in perfecte onderhoudsstaat. Tegelijkertijd zorgen we voor vernieuwde bescherming van jouw pand. Die bescherming is namelijk heel belangrijk om de waarde van jouw pand te behouden. Met ons voegwerk ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit zoals je het verwacht.

Advies over voegtype

Het voegen van de gevel is een belangrijke finishing touch. Opvallend of minder opvallende voegen? Een terugliggende voeg, een platvol voeg, snijvoeg of knipvoeg? De keuze is reuze. Maar kiezen is niet altijd even makkelijk. Daar helpen we je graag bij. Aan de hand van een professioneel advies op maat. De ene woning is de andere immers niet. En smaken verschillen.

Bovendien hangt het soort voeg samen met de voeghardheid. Hoe harder de voeg, hoe beter deze tegen omstandigheden van buitenaf bestendig is, maar in Amsterdam beweegt de gevel veel meer waardoor je een meer flexibele voeg wilt hebben. Onze vaklui zijn gespecialiseerd in het voegen van historische panden in Amsterdam en zorgen voor een perfecte finishing touch van jouw pand. Een resultaat dat past bij jouw woning. En vooral ook bij jouw wensen. Meer weten? Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan!

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770