Schilderwerk

VvE schilder Amsterdam

Je zoekt een vakkundige schilder in Amsterdam voor je VvE? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij garanderen schilderwerk van hoge kwaliteit. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Een breed dienstenpallet, uitstekende service, verregaande garanties en kraakheldere communicatie. Dat kun je van ons als VvE schilder verwachten.

VvE schilder

Al jarenlang zijn we partner van verenigingen van eigenaren in Amsterdam en omstreken. Zowel grote als kleine VvE’s in Amsterdam behoren tot onze opdrachtgevers. Het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van panden – dat is onze specialiteit. Van de allernieuwste woningen tot aan de oudste karakteristieke panden. Met een omvangrijk portfolio van zeer uiteenlopende projecten, en een bulk ervaring, zijn we een uiterst betrouwbare VvE schilder.

Betrouwbare VvE schilder

Betrouwbaar zijn. Dat vinden wij heel belangrijk. Goede, eerlijke en overzichtelijke communicatie. Dit zie je direct terug aan onze transparante onderhoudsplannen en heldere offertes (die je overigens geheel vrijblijvend kunt aanvragen). Wij gaan altijd voor een goede relatie en samenwerking. Met schilderwerk gericht op kwaliteit, service en garantie. Indien gewenst, creëren we een langdurige samenwerking met op maat gemaakte onderhoudsgarantieplannen. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale staat van onderhoud van de woningen in de VvE.

Meer weten? Bekijk hieronder onze VvE schilderprojecten in en rondom Amsterdam.

Onderhoudspartner

Wij geven kleur aan kwaliteit. Maar onze specialiteit reikt veel verder dan enkel het schilderwerk. Denk aan timmer- en herstelwerk, grote houtrotreparaties, totaalvervanging van houtwerk, voegwerk en betonrot. Maar ook het stralen van hekwerken en gevels behoort tot de mogelijkheden. Meer weten? Bekijk al onze diensten die we aanbieden voor jouw vereniging van eigenaren.

Naast VvE schilder willen we dus ook vooral jouw partner voor onderhoud zijn. Dit doen we overigens graag in nauwe samenwerking met de beheerder van de vereniging. Als onderhoudspartner ondersteunen we jouw VvE met:

 • Vakbekwaam schilderwerk
 • Nodige onderhoud
 • Onafhankelijk advies van Sikkens (onderdeel van Akzo Nobel)
 • Gerichte communicatie met bewoners

Duurzame kwaliteit

Voordat we starten met het schilderwerk, schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden. Op basis daarvan formuleren we een kristalhelder plan voor de uitvoering. Op maat gemaakt voor jouw VvE. Enkel door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we de allerbeste kwaliteit. Duurzame kwaliteit voor een superstrak resultaat. En een perfect onderhouden pand.

Garantiecertificaat

Betrouwbaarheid vinden we belangrijk. Daarom staan we graag garant voor de kwaliteit die we leveren. Als vereniging van eigenaren ontvang je van ons een garantiecertificaat. Zwart op wit de kwaliteit van het uitgevoerde werk en de toegepaste producten.

Klant ervaringen

 • 9

  Lonneke uit Amsterdam

  Het team stond ons netjes en professioneel te woord. Opdracht is voor de afgesproken deadline af gemaakt en twee kleine "puntjes op de i" zijn ook volgens afspraak op een later tijdstip nog keurig afgewerkt. Erg tevreden met het team!

 • 10

  Herman uit Amsterdam

  Wijnands heeft uitstekend werk geleverd. Alles wordt vakkundig en erg netjes gedaan. We hebben gedurende de anderhalve week dat ze bezig waren geen enkele last van ze ondervonden. Zeer zeker aan te raden

 • 10

  Martijn uit Amsterdam

  Team is meedenkend, probleemoplossend en klantgericht. Was ook geen moeite om extra kleine puntjes meteen mee te nemen. Zou Wijnands een volgende keer zeker opnieuw uitnodigen.

+31 20 - 78 56 770