Betonlook in de horeca

Betonlook in de horeca

Betonlook van brsh

De muren in je kroeg of restaurant beginnen te vervelen en die schilderijen mogen eigenlijk ook wel eens weg. Ben je op zoek naar een nieuwe stoere, robuuste uitstraling? Met de marrakech walls van Pure & Original wordt een frisse, industriële betonlook gecreëerd, het ideale component voor een horeca zaak. Maar wat voor uitstraling wordt gecreëerd met de betonlook van brsh? Waarom komt de betonlook zo goed tot zijn recht in een kroeg of restaurant?

Een muur met de betonlook is niet echt van beton: de beton-uitstraling wordt verkregen door het schilderen met speciale betonlook-verf. De manier van aanbrengen met de spatel en de hand van de applicateur bepalen het uiteindelijke effect. Hoe meer korte slagen er kris kras gezet worden, hoe drukker het patroon zal worden. Het resultaat kan mat zijn, met een wolkerig effect, of zelf hoogglans. Hoewel beton vaak met kil en koud wordt geassocieerd, kan het schilderen van één of meerdere muren juist een robuust en gezellig  gevoel aan een ruimte afgeven. Door het combineren van beton met andere materialen, zoals hout, glas, metaal en leer wordt een moderen industriële sfeer gecreëerd, de trend op het gebied van horeca gelegenheden.

Betonlook in de horeca

Betonlook Horeca

Dat de betonlook populair is in horeca gelegenheden blijkt uit de twee projecten waar gekozen is voor de marrakech walls. In zowel koffiebar Day in Amstelveen en restaurant Yoepz in Utrecht is gekozen voor de marrakech walls. In beide gevallen is de marrakech wall een prachtig basiscomponent voor het creëren van een industriele rauwe uitstraling. De sfeer die wordt gecreëerd met de betonlook verschilt per geval. Door verschillende meubels en materialen te combineren met de betonlook wordt een andere sfeer gecreëerd.

Contact

Wil je meer informatie over de Marrakech Walls? Vraag dan om advies bij onze professionals door telefonisch contact op te nemen.