brsh wordt volwaardig onderdeel van Wijnands Schilderwerken

brsh wordt volwaardig onderdeel van wijnands schilderwerken

brsh blijft bestaan als merk

We zijn ontzettend blij om te mogen vertellen dat brsh en Wijnands Schilderwerken voortaan verdergaan onder één dak. Er was natuurlijk al een samenwerking aan de gang, maar nu gaan we dan echt helemaal samen verder. Dit maakt het voor jou als klant nog makkelijker om van beide diensten gebruik te maken.

Eindelijk is het zo ver: brsh wordt volwaardig onderdeel van Wijnands Schilderwerken. Hierbij wordt brsh een merk van Wijnands Schilderwerken, en wordt het onderdeel van de HHP-groep. Want brsh verzorgt niet zomaar wandafwerkingen, maar exclusieve wandafwerkingen. De betonlook kan niet door elk willekeurig schilderbedrijf gemaakt worden. Om dit duidelijk te maken zal deze specialiteit van Wijnands Schilderwerken zijn originele merknaam brsh behouden.

brsh wordt volwaardig onderdeel van wijnands schilderwerken

Kwaliteit staat voorop

Wat deze fusie zo sterk maakt, is de factor kwaliteit. Beide bedrijven hadden dit hoog in het vaandel staan. Wij maken gebruik van de merken Pure & Original en Sikkens. Twee merken die kwaliteit al jaren waarborgen en waar wij met veel plezier mee samenwerken. Die opstapeling van kwaliteit geeft een cumulatief effect, 1+1=3 als het ware. Dus als je een prachtige wandafwerking wilt hebben, maar ook het ‘normale schilderwerk’ door kwaliteitsschilders gedaan wilt hebben, bent je bij ons aan het juiste adres.

Combineren is regeren

Voortaan hoef je dus geen moeite meer te doen om het beste van twee werelden bij elkaar te brengen. Het is één wereld geworden. De wereld van kwaliteitswandafwerkingen. De combinatie bestaat uit de exclusieve wandafwerking van brsh en regulier schilderwerk van Wijnands Schilderwerken. Dit houdt in dat je nu met slechts één telefoontje kunt regelen dat al het binnen- en buitenwerk gedaan wordt, inclusief plafonds en vloeren. Combineren is regeren en regeren is vooruitzien.