Grachtenpand schilderen

btw-tarieven

Grachtenpand schilderen

Aan de Amsterdamse grachten heb ik heel mijn hart voor altijd verpand… Zoals het bekende liedje van Wim Sonneveld begint. Elke Amsterdammer kan zich ermee identificeren. De grachten en de karakteristieke grachtenpanden zijn het visitekaartje van de stad. Ze zijn de trots van Amsterdam. Daarom is het van belang om deze prachtpanden goed te onderhouden en te laten stralen.

Het schilderen van een grachtenpand is niet zomaar een aangelegenheid. Het schilderwerk vormt niet alleen een beschermende laag tegen allerlei weersinvloeden, het is ook de bedoeling dat het het hele pand een upgrade geeft. Een oud pand met afgebladderd schilderwerk is gewoon een oud pand. Een oud pand met prachtig schilderwerk is mooi erfgoed. Je zou dus kunnen stellen dat een huis valt of staat bij het schilderwerk. Vandaar ook dat wij uitsluitend gebruik maken van verf van het kwaliteitsmerk Sikkens.

Grachtenpand schilderen

Monumentale panden

Monumentale panden zijn onze expertise. De klassieke Amsterdamse grachtenpanden pakken wij dan ook regelmatig en graag aan. Monumenten verdienen namelijk goede zorg. Het houtwerk is vaak al oud en heeft daarom perfect schilderwerk nodig, zodat het er weer lang tegenaan kan. Voor meer informatie over buitenschilderwerk, kijk je op onze pagina hierover. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat jouw huis nodig heeft. Van schilderwerk tot deelvervanging of complete vervanging van de kozijnen.

Totaalplaatje

Uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje van je huis. Het schilderwerk is dan misschien de belangrijkste blikvanger, maar ook het houtwerk daaronder moet in orde zijn. Dit kunnen wij dan ook compleet voor je verzorgen. Kijk  daarvoor op onze pagina over timmerwerk. Heb je daarnaast nog andere klussen aan je huis, zoals het herstellen van voegwerk en dergelijke, dan kunnen wij ook dit voor je regelen in samenwerking met onze partners. Kortom, we zijn van alle markten thuis om het je zo makkelijk mogelijk te maken.