Kleur van de maand: White Rhino

kleur van de maand: White Rhino

White Rhino

Voor de kleur van deze maand hebben we ons laten inspireren door een prachtbeest uit het midden en zuiden van Afrika: De Witte Neushoorn. Zijn naam dankt hij aan een verkeerde vertaling door onze overburen in Groot-Brittannië van het Afrikaanse woord wide. Dit betekent wijd of breed en niet wit. Wij hebben echter gewoon gekeken naar de huid van het zoogdier en aan de hand hiervan de unieke grijstint ‘White Rhino’ ontwikkelt.

Rustgevend

White Rhino is een kleurtint die rustgevend op het oog werkt. De natuurlijke look zorgt voor een strak resultaat. Daarnaast valt zij goed te combineren met verschillende interieurstylen. Marmeren aanrechten, teakhouten eettafels of parket. Ondanks de verschillende kleuren en structuren, zorgt White Rhino ervoor dat de gehele ruimte bij elkaar wordt gebracht. Daarnaast werkt White Rhino goed in grote ruimtes waar veel zonlicht valt. De verf zal het licht lichtelijk reflecteren, waardoor de ruimte nog levendiger zal ogen.

Grijze regenboog

Ook White Rhino is door Pure & Original met veel zorg ontwikkelt. Net zoals vele andere tinten grijs. Wie dus gedacht had dat er maar een paar soorten grijs bestaan, komt voor een positieve verrassing te staan. Grijs biedt oneindig veel variatiemogelijkheden, bovenal omdat het gecombineerd kan worden met alle andere kleuren uit ons kleurenspectrum.

kleur van de maand: White Rhino

Combinatietips

White Rhino kan bijvoorbeeld goed samen met de kleur van de maand Provincial Gold waar we in het verleden over geschreven hebben. Of juist een prachtige blauw-groene tint waar we je volgende maand meer over zullen vertellen. Wat tevens goed werkt is om te kiezen voor meerdere tinten grijs. Een geschikte kleur hiervoor kan Elephant Skin zijn of Pigeon Grey. Voor het mengen van kleuren en het kiezen van de verschillende tinten, staan wij helemaal klaar om dit op ons te nemen.

Contact

Slaapkamer of keuken. Binnen of buiten. Woonruimte of werkplek. White Rhino past overal goed bij. Neem gerust contact met ons op.