Samenwerking met de Betere Schilder is van start gegaan

Samenwerking met de Betere Schilder

Samenwerking met de Betere Schilder

Door samen te werken met de Betere Schilder sluit Wijnands Schilderwerken zich aan bij ruim 400 vakschilders die erkend worden door deze kwaliteitsorganisatie. Een erkend Betere Schilder biedt je vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. Je hebt namelijk de zekerheid dat je zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf. Daarnaast krijg je gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie.

Kwaliteit staat bij Wijnands Schilderwerken voorop. En door de samenwerking met de Betere Schilder ben je zeker van deze kwaliteit. Het gaat hier namelijk om vakwerk, uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie. Mede door die lange garantie zijn we enthousiast om met deze kwaliteitsorganisatie te werken. Voor ons betekent garantie de belofte dat er kwaliteit geleverd zal worden waar iedereen van op aankan. De Betere Schilder geeft kwaliteit net zo’n prioriteit als wij dat willen. Wij hopen daarom dat onze klanten door de samenwerking met de Betere Schilder een overtuigende indruk van onze kwaliteit krijgen.

Samenwerking met de Betere Schilder

Zekerheden van de Betere Schilder

Waaruit blijkt dat je diverse zekerheden hebt ten opzichte van een niet-erkend schildersbedrijf?

  •  Je neemt enkel vakkundige en getoetste schilders aan.
  • Wijnands Schilderwerken heeft een intensieve kwaliteitstoetsing en controle doorlopen.
  • Je krijgt jarenlange garantie inclusief een officieel certificaat.
  • Er geldt een laag btw-tarief op het schilderwerk en materiaal.
  • Je hebt de mogelijkheid voor een meerjarenplan voor je woning: het HuisSchilderPlan.
  • De Betere Schilder houdt openbare klantbeoordelingen en geeft jou als klant dus geen verrassingen.

Haal de Betere Schilder in huis

Met het imago van de Betere Schilder, dat staat voor kwaliteit, zijn wij ervan overtuigd dat deze samenwerking van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Immers, met vakkundig onderhoud uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet je zeker dat jouw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uit zal zien. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zijn je graag van dienst.