Onze samenwerking met Pure and Original

samenwerking Pure & Original

Erkend specialist

Wij zijn erg verheugd onze samenwerking met Pure & Original te presenteren. Pure & Original is een authentieke Nederlandse verfmaker met wie wij al jaren erg goed samenwerken. Al hun producten worden op een duurzame wijze geproduceerd, met gebruik van natuurlijke materialen. Dat is ook iets waar wij van brsh voor staan. Het is dan ook een eer om door hen te zijn verkozen tot sterapplicateur en daarmee een erkend specialist te zijn als het gaat om de verwerking van Pure & Original producten.

Pure & Original

Pure & Original maakt al jaren op ambachtelijke wijze excellente producten, met de nadruk op natuurlijke materialen. Het gebruik van kalk- of krijtverf geeft jouw interieur bijvoorbeeld een authentieke uitstraling, terwijl je met Marrakech walls jouw muren een robuuste betonuitstraling geeft. Met deze inventieve producten ziet jouw huis er nét even wat anders uit dan normaal. Het is voor ons dan ook altijd een genot om met deze producten te werken.

samenwerking Pure & Original

Onze expertise

Hoewel wij blij verrast waren met de keuze om ons uit te roepen tot sterapplicateur, komt deze niet uit het niets. Onze vaklieden weten door hun jarenlange ervaring met de producten van Pure & Original precies hoe ze deze volledig tot hun recht kunnen laten komen. De kwaliteit van Pure & Original weten zij keer op keer perfect over te brengen. Ook zit ons interieurteam bovenop de laatste trends, waardoor we een eigentijdse draai geven aan deze tijdloze producten en onze klanten iedere keer weer verrassen met een stijlvolle en bijzondere look. Daar wij inventiviteit en kwaliteit beide hoog in het vaandel hebben staan, is deze intensieve samenwerking een logische stap.

Wat betekent dit voor jou?

Voor onze klanten houdt deze samenwerking in dat je niet alleen kunt kiezen uit de allerbeste producten voor jouw project, maar ook nog eens de meest ervaren vaklieden tot je beschikking hebt. De natuurlijke producten van Pure & Original zijn zo uniek omdat ze van interieur tot interieur nét even wat anders zijn. Wij kunnen je helpen zodat het eindresultaat precies zo is als je dit voor ogen had. Ieder interieur vraagt om een eigen aanpak en samen met Pure & Original kunnen wij die leveren. Kijk gerust eens bij onze gerealiseerde projecten.

Mocht je meer vragen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen.