Samenwerking met de Ru verfwinkel van start

Samenwerking Ru verfwinkel

Samenwerking met de Ru

Samenwerking met de Ru verf en behangspeciaalzaak van start. Wij zullen met verf en behangspeciaalzaak de Ru te Amsterdam een bijzondere samenwerking aangaan. Met de toevoeging van brsh breidt verfwinkel de Ru haar assortiment van raamdecoratie, verf en behang verder uit met de wandafwerkingen van brsh. Wij bieden onze producten aan in de winkel. Met een display met maar liefst 14 verschillende kleuren en afwerkingen. We hopen met deze samenwerking onze klanten nog beter te kunnen bereiken en ons aanbod van Pure & Original wandafweringen verder onder de aandacht te brengen.

In 1921 is de verfwinkel opgericht door de schildersfamilie de Ru uit Utrecht. Door de jaren heen heeft de Ru verf en behangspeciaalzaak haar assortiment uitgebreid met behang en raamdecoraties. Resulterend in een uitgebouwd pand van 300 m2. Met hun jarenlange ervaring heeft het personeel van de Ru kennis van zaken en geeft jou persoonlijk advies om dat ene product te vinden waar je naar zoekt. Wij zijn enorm enthousiast om samen te werken met een bedrijf dat zo’n geschiedenis en passie heeft voor decoratie en verf.

Samenwerking Ru verfwinkel

Pure & Original in Amsterdam Zuid

Met de centrale locatie aan de van Woustraat in Amsterdam is de Ru de aangewezen partner voor het aanbieden van Pure & Original. Dit verf topmerk staat garant voor een duurzaam en natuurlijk assortiment aan producten. Met de jarenlange kennis en ervaring van de Ru kan je naast het aankopen van Pure & Original producten nu ook volledig ontzorgt worden door je projecten uit te laten voeren door brsh.

De prachtige proefborden bij de Ru met Marrakech Walls in verschillende kleuren opgezet, laten je zien hoe de producten van Pure & Original er in werkelijkheid uitzien en zo weet je wat je in huis haalt. Een echte aanrader. Het imago van de Ru sluit perfect aan bij de productlijn van brsh. Daarom zijn we ervan overtuigd dat deze samenwerking van toegevoegde waarde is voor ons en onze klanten.

Contact

Voor het aanvragen van een offerte klikt je op offerte aanvragen. Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen.