Tadelakt keukens alleen bij ons

Tadelakt stucwerk keukens

Uitzonderlijke eigenschappen

Je hebt net een nieuwe keuken laten zetten maar merkt dat er tijdens het koken spetters uit de pan op de muur terecht komen. De grote vraag is nu hoe je die spetters weer van de muur afkrijgt. Er is een oplossing voor dit probleem: gebruik Tadelakt Keukens! Met de Marrakech Walls van Pure and Original wordt een Tadelakt uistraling gecreëerd. Deze is waterafstotend, stootvast en heeft uitzonderlijke eigenschappen. De eigenschappen die vereist zijn in een keuken. Wat voor uitstraling heeft Tadelakt? Waarom is Tadelakt keukens zo praktisch?

Tadelakt stucwerk

Tadelakt is een pleistertechniek uit Marokko. Marokkaans Tadelakt wordt alleen in de streek van Marrakech gedolven en volgens een mondelinge traditie doorgegeven. Het heeft een hoge decoratieve waarde en een fluweelachtig uiterlijk. Tadelakt heeft een zijde marmerachtige uitstraling en grote stootvastheid en betekent vrij vertaald ‘inwrijven’ of ‘masseren’ omdat het polijsten met een vlakke steen gebeurt. Met de Marrakech Walls, de koning onder wandafwerking, wordt deze Marrokaanse traditionele uistraling gecreëerd. De Marrakech Walls van brsh bestaat uit een mineraalverf. Door meerdere lagen van deze verf op een authentieke spatelwijze aan te brengen ontstaat er een steeds wisselend patroon. Het resultaat kan mat zijn, een wolkig effect hebben, verschillende kleurnuances bevatten of hoogglans zijn.

Tadelakt stucwerk keukens

 

Tadelakt keukens

In ruimtes die vochtiger zijn of plekken waarbij de muur snel vies kan worden, zoals de keuken, is er een speciale afwerking vereist. De verflaag wordt dan afgewerkt met een wax. Dit zorgt ervoor dat de muur water- en vuilafstotend wordt. Ideaal voor in de keuken. Dit bijzondere product komt het beste tot zijn recht als het wordt aangebracht door een vakman met de nodige kennis van het product. Wil jij je keuken een Tadelakt uitstraling geven? Geef dit dan uit handen aan professionals. De applicateurs van brsh zijn gespecialiseerd in het toepassen van de Marrakech Walls. Haal dit praktische waterafstotende product in jouw keuken en voorkom moeilijk verwijderbare etensvlekken op uw keukenmuur.

Contact

Wil je meer informatie over Tadelakt Keukens? Vraag dan om advies bij onze professionals door telefonisch contact op te nemen.