Kleur van de maand: Evening Shadow

Kleur van de maand Evening Shadow

Een subtiele kleur

Wij van brsh zijn erg tevreden over onze samenwerking met Pure & Original. Niet alleen zijn hun kleuren kwalitatief hoogstaand en gemakkelijk in gebruik, ze zijn vooral erg mooi. Zeker op het gebied van kalkverf, een prachtige, ecologisch verantwoorde mineraalverf, weten zij ons nog steeds te verrassen. Ook dit jaar is hun collectie weer fris en vernieuwend, met zoveel schitterende kleuren dat de keuze soms lastig is. Daarom belichten wij enkele favorieten. Dit maand zullen wij Evening Shadow bespreken, een prachtige grijstint.

Vaak hebben onze klanten een idee over de extravagantere kleuren, de kleuren die meteen in het oog springen. Het zijn echter juist de subtiele kleuren die de toon zetten binnen jouw interieur. Helemaal als deze gebruikt worden in combinatie met Marrakech Walls. Omdat alle grijstinten uit het assortiment van Pure and Original prachtig gemengd zijn, zouden ze stuk voor stuk niet misstaan in combinatie met bijna iedere kleur. Dat betekent echter niet dat de keuze tussen deze topkleuren er niet toe doet. Juist deze subtiele verschillen maken jouw plekje ├ęcht eigen. Onze favoriet voor een stijlvol en eigentijds interieur is Evening Shadow, een kleur die ondanks haar bescheidenheid echt de toon zet binnen jouw interieur.

Kleur van de maand Evening Shadow

De ideale combinatie

Ondanks haar naam is Evening Shadow geen kille kleur, maar juist een kleur die diepgang en warmte biedt. Met Evening Shadow tover je jouw woonkamer, slaapkamer of keuken om tot een sfeervolle en verfijnde plek om even helemaal tot rust te komen. Zelf zien wij deze kleur het allerbest tot haar recht komen in een stijlvolle werkkamer, bijvoorbeeld tegenover een wand met een grote boekenkast. Samen met een diepe kleur als Steel Blue, een strak maar niet kil blauw, is dit de ideale combinatie. Of wat te denken Post Modern Mauve, een verfijnde herfstkleur die niet voor niets is opgenomen in de herfst- en wintercollectie van Pure & Original. Zo maak je van wat eerst misschien een rommelhok was de ideale ruimte om je in terug te trekken.

Ons advies

Wij van brsh vinden Evening Shadow de ideale kleur om op subtiele wijze jouw huis te verfraaien. Maar uiteraard hangt dit volkomen af van jouw huis, smaak, lichtval en het meubilair. Uiteraard staan wij jou graag bij met advies.