Lees meer over het verfmerk Pure and Original

verfmerk Pure & Original

De diverse verfsoorten van Pure & Original

Wij zijn trots op onze samenwerking met Pure & Original. Pure & Original produceert een groot aantal prachtige verfsoorten en heeft ambacht, kwaliteit en perfectie hoog in het vaandel staan. Wij zijn erg enthousiast over deze producten: alle verfsoorten worden op basis van natuurlijke pigmenten en mineralen als krijt, kalk en houtskool gemaakt. Het verschil met synthetische verf is enorm: verven op basis van natuurlijke pigmenten hebben een levendige en zachte uitstraling, en de toegevoegde krijt of kalk zorgt voor een matte look. De verfsoorten van Pure & Original passen volgens ons erg goed binnen het plaatje van de moderne, stadse woonstijl die wij met brsh proberen te realiseren.

Het aanbod van Pure & Original is erg veelzijdig. Wij werken veel met de Fresco kalkverf, die een uniek en streperig effect geeft, en met de Classico krijtverf, die voor een mat en poederzacht resultaat zorgt. Beide verfsoorten kunnen worden afgewerkt met een sealer om de muur water- en vuilafstotend te maken. Een authentiek product van Pure & Original dat wij ook regelmatig gebruiken, is Marrakech Walls. Dit is een honderd procent minerale natuurverf die een rijke en exclusieve uitstraling geeft. Verder werken we ook met kalei, een product dat zeer geschikt is voor het schilderen en beschermen van gevelwanden.

verfmerk Pure & Original

Wat is onze rol?

Wij gebruiken de materialen van Pure & Original om eigentijdse en stadse woonstijlen neer te zetten. Wij geven graag kleur- en materiaaladvies en begeleiden onze klanten bij het maken van hun keuze. We durven met bijzondere voorstellen te komen, die de klant overtuigt om eens iets anders dan normaal te proberen: bijvoorbeeld een muurtje in de betonlook in de woonkamer, of Marrakech Walls in de badkamer. Het creƫren van een industriƫle en moderne stijl met de natuurlijke, kwalitatief hoogstaande producten van Pure & Original is onze specialiteit.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kan je altijd contact met ons opnemen.